Het Code Deta kantoor is officieel geopend!

Op vrijdag 15 september vierden we de langverwachte opening van ons nieuwe Code Deta kantoorpand op het industrieterrein van Hattemerbroek! We hebben onze medewerkers, familie en vrienden uitgenodigd om samen met ons deze mijlpaal te vieren! Het was een enorm inspirerende en gezellige middag, vol met rondleidingen, goede gesprekken en natuurlijk lekker eten en drinken! 

Het nieuwe kantoorpand op het industrieterrein van Hattemerbroek is niet alleen erg mooi geworden, het biedt ook nieuwe kansen op zakelijk gebied. Het industrieterrein heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een knooppunt van bedrijvigheid en innovatie in de regio. De strategische ligging, dichtbij belangrijke snelwegen en met uitstekende bereikbaarheid, biedt ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn. 

We willen graag alle aanwezigen bedanken voor de gezelligheid! Het was een onvergetelijke opening. Wij kijken ernaar uit om aan de Rendementstraat 7 nieuwe herinneringen te maken, zakelijke doelen te behalen en samen te groeien! 

Team Code Deta

Volg ons op

Benieuwd wat Home of Hiring voor jouw bedrijf kan betekenen?

onze collega Robert Jan helpt je graag verder!

Onze Merken

Teamuitje Gent 2023!

Teamuitje Gent 2023!

28 en 29 september was het zover: het jaarlijkse Home of Hiring teamuitje! Met 20 collega’s van onze recruitmentbedrijven QOORE,…
Het Code Deta kantoor is officieel geopend!

Het Code Deta kantoor is officieel geopend!

Op vrijdag 15 september vierden we de langverwachte opening van ons nieuwe Code Deta kantoorpand op het industrieterrein van Hattemerbroek! We…