Nick Wijenberg Robert Jan van Dijk Rodney Rosink

Home of Hiring

Home of Hiring is de holdingorganisatie achter de succesvolle recruitmentbedrijven QOORE, Code Deta en Higher Skills. Elk bedrijf biedt haar eigen oplossing voor recruitment. Specialisatie en onze collega’s zijn de basis voor het succes van Home of Hiring. Wat de recruitmentvraag ook is, Home of Hiring biedt de oplossing die daadwerkelijk aansluit bij de behoefte.

Home of Hiring
Oprichting QOORE
QOORE wordt opgericht door Jannika Uitslag en Nick Wijenberg.
Home of Hiring
Oprichting Higher Skills
Higher Skills wordt opgericht en richt zich op de bemiddeling van interim recruitment professionals.
Oprichting Code Deta
Code Deta en QOORE zijn complementair in de bemiddeling van professionals binnen de industrie, met elk zijn eigen functieniveau.
1 januari 2017
1 maart 2021
11 mei 2021

Voor opdrachtgevers

Nieuwe medewerkers werven? Bij Home of Hiring zijn we thuis in recruitment. Onze organisatie bestaat uit vooruitstrevende bedrijven met elk een eigen oplossing voor recruitment. Specialisatie en onze collega’s zijn de basis voor het succes van Home of Hiring. Wat de recruitmentvraag ook is, Home of Hiring biedt de oplossing die daadwerkelijk aansluit bij de behoefte.

De bedrijven van Home of Hiring worden gekenmerkt door een sterk karakter: onze medewerkers zijn gedreven en gaan voor maximale klanttevredenheid. Altijd. Daarbij gaan we niet alleen voor een snelle, maar bovenal voor de beste match. Door persoonlijke gesprekken krijgen we inzicht in talenten, drijfveren en ambities. En leggen we de basis voor duurzame arbeidsrelaties.

Jouw organisatie voorzien van de juiste personele invulling. Kwantitatief én kwalitatief. Dat is wat we doen. Met ons krachtige netwerk van professionals vormen we een betrouwbare partner op het gebied van recruitment. We volgen ontwikkelingen in de markt, geven advies en versterken jouw team. Zo dragen we bij aan het realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers. Nu en in de toekomst.

Voor professionals

Bij Home of Hiring begrijpen we dat werkgeluk belangrijk is. Daarom sturen we op wensen, ambities en competenties in plaats van openstaande vacatures. Samen gaan we op zoek naar een baan waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen.

Home of Hiring bestaat uit verschillende recruitmentbedrijven. Deze bedrijven beschikken allemaal over een eigen specialisme, maar onze werkwijze is eenduidig: we luisteren naar je verhaal en kijken met een open blik naar jouw karakter, talenten en ambities. Op basis daarvan denken we verder, benutten we ons netwerk en stoppen we niet voordat we de beste baan voor jou gevonden hebben. Dat is onze drive.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Wij werken vanuit relatie en denken mee in jouw belang. De combinatie van persoonlijke contact en expertise van de arbeidsmarkt, stelt ons in staat het startpunt te zijn in het realiseren van jouw ambities. Dat geeft voldoening. Elke dag weer.

Contact

Wil je weten wat we voor jouw organisatie of carrière kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Office

Europa-Allee 6
8265 VB Kampen, Nederland